O nouă victorie a discipolilor antrenorului Serghei Crudu

În Sala sportivă a avut loc tradiţionalul turneu la baschet, dedicat memoriei Omului Emerit Vasile Crudu. La competiţie au participat echipe de tineri baschetbalişti din oraşele Soroca, Bălţi, Drochia, Donduşeni, Tiraspol, Râşcani, Ocniţa şi Ceadâr Lunga. Şi de data aceast gazdele s-au dovedit a fi „mai puţin ospitaliere”, adjudecându-şi titlul de învingători.

În meciul decisiv, elevii antrenorului Serghei Crudu au învins echipa din Bălţi, la un scor care ne scuteşte de orice comentarii, 66-44. Mult mai strânsă a fost confruntarea pentru locul III, dintre echipele din Râşcani şi Ocniţa, meciul terminându-se cu scorul de 56-54. Echipa din Soroca a evoluat în următoarea componenţă: Pavel Corbu (desemnat cel mai bun în echip la acest turneu), Macar Cioca, Chiril Maţenco, Nikita Jidcov, Nikita Pavlenco, Maxim Pasincovschii, Danila Klimenco, Seva Stahurschii, Dan Iavorschi şi Vlad Ghiţina. Cel mai bun jucător al turneului, soroceanul Macar Cioca, a primit o Diplomă şi un premiu din partea ziarului „Observatorul de Nord”.

Dan AOLEI

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.