Cinci echipe au şanse reale să câştige titlul!

După primele şapte etape din campionatul raionului Soroca la fotbal s-a configurat numărul pretendenţiolor la titlu, dar şi cei doi outsideri, care parcă se întrec la ocuparea ultimului loc din clasament, care în anii anterior era „specialtatea” echipei din Căinarii Vechi. Şi dacă formaţiile din Soroca, Racovăţ, Vărăncău sau (mai nou!), Şolcani erau mai că „abonate” la un loc pe podium, apoi plăcuta surpriză a competiţiei din acest an se numeşte FC Bădiceni.

Cu doar două puncte pierdute bădicenenii, alături de racoviţeni, ocupă un onorant loc întâi. Pe de altă parte, mi se pare mai mult decât fluctuantă evoluşia „Fulger”-ului care, după două victorii mai mult decât concludente a suferit cinci înfrângeri…la fel de concludente. Oe, ceva se întâmplă cu formaţiile din nordul raionului, care nu văd cum ar părăsi subsolul clasamentului. Iată şi rezultatele tehnice a celor două etape, rămase cumva în afara atenţiei noastre.

Etapa a VI: FC RUDI-FC SOROCA: 1-3; FC BĂDICENI-FC NISTRU: 3-2, FC IAROVA-FC STEAUA: 1-4; FC FULGER-FC PRIETENIA AGRO: 0-6; FC VOLOVIŢA-FC Rudi: 1-3.

Etapa a VII: FC SOROCA-FC RULTEHCOM: 1-0; FC PRIETENIA AGRO-FC VOLOVIŢA: 2-0; FC STEAUA-FC FULGER: 9-2; FC RUDI-FC BĂDICENI: 0-3; FC NISTRU-FC IAROVA: 6-1.

Duminică, 7 iulie, se desfăşoară etapa a VIII, care ne propune cel puţin trei „meciuri de foc”: FC Voloviţa-FC Racovăţ, FC Bădiceni-FC Soroca şi FC Rultehcom-FC Prietenia Agro. Începutul meciurilor la orele 10.00.

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.