Cei mai ageri vânători din raion, premiaţi

0
77

În perioada dintre „partidele de vânătoare”, Societatea Vânătorilor şi Pescarilor (SVP) din Soroca, care numără în rândurile sale 319 persoane, organizează un turneu tradiţional la tragerea la standul circular, cu participarea celor mai buni vânători din raion.

Anul acesta nu a fost o excepţie, iar printre participanţi s-au numărat circa 50 de vânători, alţii vreo 50 ocupând locul „în tribune”. De altfel, primarul oraşului Soroca, Victor Său, a fost unul din participanţii la competiţie, iar preşedintele raionului, Mihai Mâţu, a felicitat participanţii şi le-a urat izbândă.

De la Inspectoratul de Poliţie Soroca au fost prezenţi Serghei Cebotari, şef adjunct al IPS şi noul inspector pe autorizaţii li licenţiere din cadrul IPS, Dan Ursu. „Competiţia s-a petrecut în condiţii foarte bune, precum îi stă bine unei „familii de vânători”, şi, precum se întâmplă în astfel de cazuri, au fost desemnaţi cei mai buni dintre cei mai buni. Astfel, în concursul pe echipe, locul I le-a revenit celor din echipa „SOROCA-001”, în componenţa Veaceslav Donos (căpitan), Anatolie Moscalu şi Adrian Rotari, care a acumulat 30 de puncte din 45 posibile; locul II a fost ocupat de echipa „SOROCA-005” (Vitalie Cornei — căpitan, Radu Munteanu şi Boris Usatâi) — 21 puncte din 45 posibile, iar pe treapta a III-a a podiumului a urcat echipa „SCHINENI-LUGOVOE”, în componenţa Valeriu Cojocari — căpitan, Valentin Guţu şi Lilian Voleac — 17 puncte din 45 posibile. Şi la individual cel mai bun şi mai ager la ochi a fost Veaceslav Donos, care a acumulat 12 puncte din 15 posibile, locurile II şi III fiind ocupate, respectiv, de Boris Usatâi şi Adrian Rotari — cu câte 10 puncte din 15 posibile”, ne-a relatat domnul Iurie Zâbrian, manager în domeniul cinegetic, SVP Soroca.

Această prezentare necesită JavaScript.

Învingătorii, pe lângă Cupa transmisibilă (Veaceslav Donos), medalii şi premii au obţinut dreptul să participe la etapa regională a competiţiei, iar în caz de succes — şi la etapa republicană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.