„Fotbaliştii” din administraţia preşedintelui raionului Soroca — cei mai buni!

Pe stadionul artificial de minifotbal al Liceului teoretic „Petru Rareş” a avut loc un turneu dedicat memoriei celui care a fost MIRCEA MARTÂNIUC, ex-preşedinte al raionului Soroca, de la decesul prematur al căruia s-a împlinit un an. Competiţia, la care şi-au anunţat participarea patru colective — echipa aparatului preşedintelui raionului, echipa consilierilor raionali, echipa consilierilor locali şi echipa primarilor, a fost organizată cu sprijinul Secţiei raionale tineret şi sport, Asociaţiei raionale de fotbal şi a familiei Martâniuc.

În urma unor dispute foarte acerbe, chiar fără compromis au fost înregistrate următoarele rezultate: CONSILIERII RAIONALI-PRIMARII: 0-4; CONSILIERII LOCALI-APARATUL PREŞEDINTELUI: 2-3; PRIMARII-APARATUL PREŞEDINTELUI: 4-4; CONSILIERII RAIONALI-CONSILIERII LOCALI: 0-9; CONSILIERII LOCALI-PRIMARII: 9-1; CONSILIERII RAIONALI-APARATUL PREŞEDINTELUI: 2-6. În consecinţă, primul loc, Cupa şi medaliile de aur au fost câştigate de fotbaliştii din aparatului preşedintelui (semnificativ este faptul că „scripca” întâi a fost chiar preşedintele Mihai Mâţu). Medaliile de argint au revenit echipei consilierilor locali, iar medalii de bronz au fost înmânate celorlalte două competitoare, chiar dacă matematic locul III a fost ocupat de echipa primarilor.

Să mai menţionăm că doamna Ecaterina Martâniuc a înmânat Cupe şi Diplome celor mai buni jucători ai turneului: cel mai bun jucător — Lilian Maxim (echipa primarilor); cel mai bun atacant — Arcadie Revenco (echipa consilierilor raionali), cel mai bun portar — Veaceslav Terentii (echipa primarilor), cel mai frumos gol marcat — Ion Crivoi şi Lesco Aurel (echipa consilierilor locali), dar şi celui mai experimentat participant — Alexandru Sorocean, din echipa aparatului preşedintelui. Doamna Ecaterina Martâniuc ne-a relatat că acest turneu va deveni unul tradiţional, iar la anul viitor se preconizează participarea la competiţie a echipelor de copii din raion.

La finele competiţiei a avut loc o masă de pomenire, la care au fost invitaţi toţi cei prezenţi.

Dan AOLEI

Fotograf — V.C.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.