Sorocenii „dictează moda” la rugby: Gheorghe Zolotariov și echipa SSSAR Ciorescu- aur, Oleg Istrati și echipa ȘSR Soroca – argint

0
377

Recent, a luat sfârșit campionatul Republicii Moldova la rugby-7, categoria de vârstă 18. Medaliile de aur și titlul de campioni a revenit echipei SSSAR din comuna Ciorescu, iar locul secund și medaliile de argint și le-au adjudecat sportivii de la SSR Soroca.

Interesant este faptul că antrenorii celor două echipe sunt soroceni – Gheorghe Zolotariov, antrenorul proaspeților campioni este originar din satul Cosăuți, iar Oleg Istrati este din satul Alexandru cel Bun și antrenează la Școala Sportivă raională din Soroca. Felicitări!

 

Articolul precedentFotografia zilei: Cetatea Soroca iluminată în culorile Uniunii Europene
Articolul următorAlarmă falsă cu bombă la Inspectoratul de Poliție și Spitalul Raional Soroca
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.