Asociația Obștească ,,Angelus Soroca”  mulțumește, dar…are și o rugăminte 

0
462

   Centrul de Îngrijiri Medicale Paliative gratuite la domiciliu acordă îngrijire medicală paliativă pacienților din orașul și raionul Soroca care suferă de maladii oncologice incurabile in stadii terminale.

Pe parcursul lunii iunie au fost deserviți 62 pacienți, în urma căruia sau efectuat 327 vizite la domiciliu, de către echipa mobila al A.O. ,,Angelus Soroca,,. În urma vizitelor, pacienții au beneficiat de asistenta medicala, suport psiho-emoțional, social și spiritual. La necesitate li s-au oferit gratuit medicamente, pungi pentru stomă, produse para farmaceutice pentru pansament, escare, plăgi. La fel pentru  paciențiițintuiți la pat sau acordat scutece si protectoare de pat. Deasemenea sau procurat produse alimentare de prima necesitate si au fost oferite celor mai nevoiașipacienți cu o stare financiara defavorizata. Totodata, in luna iunie, am primit un mic lot de ajutor umanitar sub forma de scutece, protectoare de pat, premergătoare din Italia.

Mulțumim mult moldovenilor ce se alfa la Brescia, Italia care sau mobilizat si au contribuit la adunarea  ajutorului umanitar ce a fost trimis către Asociația noastră. Cei care doresc să susțină cauza noastră nobilă pot să ne contacteze la numărul de telefon afișat mai jos, orice ajutor e binevenit. Puteți găsi informație și pe pagina noastră de Facebook Angelus Soroca.

Mai multe detalii pe adresa: or. Soroca, str. M.Malamud 10/2 (lângă hotel Nistru)

Tel.069589838, 069341060, email: angelus.soroca@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.