(LIVE) Viceprimarii municipiului Soroca ar putea fi aleși astăzi la ședința consiliului local

0
1271

Astăzi, 5 decembrie, are loc ședința extraordinară a consiliului municipal Soroca, în care ar putea fi aleși viceprimarii municipiului.

Totodată, potrivit agendei anunțate pe site-ul primăriei, ar putea fi operate modificări în bugetul pentru anul curent, dar și modificări în organigrama statelor de personal ale primăriei.

De asemenea, în ordinea de zi este subiectul privind comasarea şi lichidarea unor filiale ale bibliotecii municipale „Mihai Sadoveanu”, dar și un proiect prin care se propune declararea insolvabilității SA „Regia Apă Canal Soroca”

Imaginile video sunt realizate pe platforma euparticip.md de către secretariatul Consiliul pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.
Transmiterea în direct a evenimentului a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a Proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

*-*-*-*

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.