GALA OLIMPICILOR: Cei mai buni elevi și profesorii lor au fost premiați la Soroca

0
731
Foto: Direcția Învățământ

La 25 ianuarie, în incinta Palatului de Cultură Soroca, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor olimpici și a profesorilor lor.

În acest an premiile au ajuns la 98 de elevi olimpici din instituțiile de învățământ din raionul Soroca, care au obținut rezultate deosebite (premiul I, II, III și mențiune), în anul școlar 2018 – 2019, la olimpiade și concursuri școlare organizate la nivel raional, republican și internațional, se menționează într-un comunicat al Direcției Învățământ.

La eveniment au fost prezenți vicepreședinții raionului dna Păunescu Svetlana și Bordianu Alla. În mesajul de felicitare adresat elevilor și cadrelor didactice, Dna Păunescu a menționat: ”Consiliul Raional Soroca este interesat de creșterea performanței educaționale, performanță care, odată atinsă, este firesc să fie recompensată. Ne asumăm angajamentul să susținem și în continuare educația de calitate.”

Într-o atmosferă de sărbătoare, elevii merituoși și profesorii care i-au coordonat, îndrumat și susținut în atingerea acestor rezultate, au fost invitați pentru a le fi înmânate premiile și diplomele de excelență. În acest an, prin decizia Consiliului Raional Soroca au fost alocați pentru premiere suma de 184000 lei.

În premieră și Consiliul Raional al Sindicatului Educației și Științei a oferit premii bănești elevilor și cadrelor didactice din mediul rural, învingători în concursuri și olimpiade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.