Premieră la Soroca: Festivalul Educației

0

În premieră, în raionul Soroca va avea loc Festivalul Educației. Evenimentul este organizat de Consiliul Raional Soroca, Direcția Învățământ  în parteneriat cu Centru Educațional ProDidactica. Scopul festivalului este trecerea în revistă a celor mai bune practici educaționale din anul precedent de învățământ; dezbaterea problemelor educației împreună cu elevii, părinții și pedagogii.

Programul evenimentului include ateliere de lucru, mese rotunde, master-class-uri, expoziții, precum și multe alte oportunități de a dezbate cele mai interesante și provocatoare probleme din educație.

În calitate de speakeri sunt invitați specialiști în domeniul educației, care vor oferi informații și răspunsuri la întrebările de interes major.

Părinții, elevii și pedagogii din raionul Soroca sunt încurajați să se înscrie la eveniment. Înregistrarea la ateliere se poate face online, începând cu data de 12 august. Formularul de înscriere îl găsiți AICI.

Festivalul Educației va avea loc în data de 24 august, ora 10.00, în tabăra de odihnă ”La Dumbravă” din comuna Volovița.

Partener media –  ziarul “Observatorul de Nord” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.