OUTLET HOUSE aduce mărci europene la Soroca

0
170

Pentru cei obişnuiţi să meargă la cumpărături prin centrele comerciale din Europa, de unde pot procura mărfuri de calitate, s-a deschis un magazin şi în Soroca. OUTLET HOUSE propune sorocenilor şi oaspeţilor oraşului nu doar mărfuri europene, ci tinde să aibă şi o deservire la standarde europene.

 

”Noi am deschis magazinul pentru a ne deosebi de celelate din Soroca, ne-a spus la deschidere Vitalia Tarlev, directoarea OUTLET HOUSE. Vrem să punem accent pe calitate şi pe preţuri, aşa ca să nu fie mai scump decât dacă ai pleca de exemplu la shoping la Palace Mall din Iaşi sau la alte centre comerciale. Noi vrem să ne deosebim inclusiv prin faptul că vrem ca clienţii noştri să se simtă confortabil, de aceea în numele magazinului este inclus şi cuvântul house (casă – n.a.). Vrem ca fiecare oaspete care ne păşeşte pragul să se simtă ca acasă, să poată măsura hainele şi să nu se simtă ca la magazin”. Şi dacă în prezent aici sunt doar haine pentru femei, în curând proprietarii vor aduce şi colecţii pentru barbaţi şi copii. ”Am o părere foarte bună despre acest magazin pentru că are haine la preţuri accesibile, mult mai accesibile decât le poţi cumpăra undeva în Europa la preţul real, ne spune entuziasmată Elena, una dintre primele femei care a păşit pragul OUTLET HOUSE. Mi-a plăcut că aici putem găsi haine de mai multe stiluri, elegante, clasice sau casual. Succes antreprenoarei”!

 

Vitalia Tarlev, directoarea OUTLET HOUSE: ”Noi avem mărfuri de stock, de diferite mărci, cum ar fi H&M Studio, H&M exclusive, Mango, Asos, Pull&Bear şi colecții mai scumpe din stofe naturale. În afară de haine, sorocenii mai pot cumpăra de la noi accesorii şi încălţăminte ale celebrilor producători mondiali, cum ar fi Reebok sau Schutz. Pe parcurs vor fi şi altele în asortimentul nostru, deoarece noi vrem să ne extindem. Avem atât mărfuri ieftine cât şi mai scumpe, după posibiltăţile şi gusturile tuturor. La OUTLET HOUSE poţi cumpăra maiouri sau lenjerie de la 100 de lei, iar rochii poţi găsi de la 390 lei. Clientele noastre pot alege atât rochii de zi cu zi, cât şi rochii de seară. Printre mărfurile noastre sunt şi colecţii făcute pentru Paris”.

 


 

Cei care vor să fie la curent cu noile stocuri de mărfuri, sau cu reducerile şi promoţiile care vor avea loc lunar, pot afla de acestea direct de pe Facebook, de pe contul – Outlet House Soroca. Magazinul se află pe strada Ştefan cel Mare, 8, din centrul oraşului Soroca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.