S-a constituit noul Consiliu Regional pentru Dezvoltare Nord, din el fac parte și patru soroceni

1
153

În această săptămână a avut loc prima ședință regională a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord, informează Agenția de Dezvoltare Regională Nord. Noua componență este compusă din aleșii locali votați la ultimele Alegeri Locale și de reprezentații mediului de afaceri și a organizațiilor societății civile. 

Din cei 47 de membri ai Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord sunt și patru reprezentanți ai raionului Soroca: Veaceslav Rusnac Președintele raionului, Serghei Cetulean, primar al comunei Parcani, Liliana Babără manager la Incubatorul de Afaceri Soroca și Stela Babici de la Centrul de Resurse pentru Tineri DACIA. 

Președinte al acestui consiliu a fost ales Vasile Secrieru, președintele raionului Râșcani, iar vicepreședinte Vitalie Lupașco, președintele raionului Briceni. „Reprezentantă a CRD Nord în cadrul Consiliului Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale (CNCDR), din sfera sectorului privat, a fost desemnată Liliana Babără, managera Incubatorului de Afaceri Soroca” se specifică în comunicatul de presă.

La evenimentul de constituire a fost prezentat raportul de activitate al ADR Nord pentru 2019 și s-a informat despre activitățile planificate pentru 2020.

1 COMENTARIU

  1. Sper că acest Consiliu va contribui la atragerea investitorilor din afara republicii, că dacă ne punem nădejdea doar în banii Moldovei degrabă nu ne mai dezvoltăm…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.