Mediul de afaceri invitat să participe la Expoziția națională “FABRICAT ÎN MOLDOVA” 2018

0
59

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri din țară și de peste hotare să participe la cea de-a XVII-a ediție a Expoziției naționale “FABRICAT ÎN MOLDOVA” 2018, care se va desfășura în perioada  31 ianuarie – 04 februarie 2018, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA, mun. Chișinău.

Evenimentul organizat de CCI a RM urmăreşte unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale.

Pe  parcursul anilor “FABRICAT ÎN MOLDOVA” a devenit o platformă de creare a condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și de promovare a imaginii Republicii Moldova.

Ca şi în ediţiile anterioare, expoziția va găzdui un program de afaceri amplu, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte actuale atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens, vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice.

Mai multe detalii aflați pe chamber.md.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.