Doi bărbați documentați pentru braconaj, au împușcat un mistreț

0
211

Polițiștii de frontieră aflați în misiune de serviciu pe sectorul de responsabilitate a SPF Ungheni au reținut două persoane după ce una din ele a utilizat arma de vânătoare pe care o deținea ilegal. Preliminar, la fața locului a fost depistat un mistreț împușcat, cu masa de aproximativ 100 kg.

Pe direcția Medeleni, la aproximativ o mie de metri de la frontiera de stat, patrula a fost alertată de zgomotul închis a unei împușcături. La scurt timp au fost observați doi bărbați ce se deplasau fără un scop anume. La apropierea polițiștilor de frontieră, persoanele s-au urcat în mijlocul de transport de model Renault Clio, accelerând de la fața locului, informează Poliția de Frontieră printr-un comunicat.

În urma acțiunilor întreprinse, cetățenii au fost identificați ca fiind locuitori ai satului Petrești, raionul Ungheni, în vârstă de 27 și respectiv 43 de ani. La examinarea perimetrului s-a depistat un mistreț ce fusese împușcat.

Arma de vânătoare cu țava lisă de model TOZ 63 s-a transmis pentru efectuarea expertizei balistice la Centrul tehnico criminalistic și expertiză judiciară, Bărbații riscă o amendă penală pentru practicarea braconajului cinegetic conform art. 233 Cod Penal al Republicii Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.