Problema Stației de epurare poate fi rezolvată în cadrul proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”

0
78

Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova: COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE

Conform unui COMUNICAT emis de SERVICIUL DE PRESĂ al primăriei municipiului Soroca, primarul Lilia Pilipețchi, împreună cu specialiștii primăriei și reprezentanții SA Regie Apă-Canal Soroca au participat la o ședință online, organizată de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediu.

În cadrul acestei ședințe s-au discutat câteva proiecte de documente, elaborarea cărora este dictată de proiectul „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”. Astfel, Unitatea de implementare a Proiectului a consultat opinia autorităților locale din Soroca referitor la Cadrul de management de mediu și social, Cadrul politicii de relocare și Planul de implicare a părții interesate.

Vă amintim că municipiul Soroca este parte a Proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”, iar în urma implementării acestui proiect la Soroca ar urma să se rezolve problema construcției Stației de epurare. (SURSA: Serviciul de presă al primăriei Soroca. FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca) 

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.