VIDEO//Nimic nu poate fi mai gustos decât apa din fântână și din izvor, dar…

0
59

Proiecte în derulare: ABILITAREA CETĂȚENILOR ÎN REPUBLICA MOLDOVA

  Chiar dacă la moldoveni se spune că „nimic nu poate fi mai bun decât apa de izvor (fântână)”, sursele noastre de apă prezintă astăzi mai mult o cale sigură de a te molipsi și de a te îmbolnăvi, decât a-ți potoli setea…

În acest context, Asociația Obștească „INFO DAVA”, care este beneficiară a Programului de Granturi Locale al UE și implementează proiectul ”COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE” a realizat o  emisiune din ciclul „Observatorul”, în cadrul căreia s-a pus în discuție problema aprovizionării populației cu apă potabilă și la care au participat Valentina JAMBA, președinta Asociației Obștești „Eco-Sor”, și medicul igienist de la Centrul de Sănătate Publică Soroca, Maria Cernopâscaia. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de sprijin al UE, acordat pentru RM din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”, finanțat de UE și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei. Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.