Ex-ministru al finanțelor: Guvernul lui Dodon amăgesc oamenii când spun că nu vor putea plăti salarii

0
137

 Guvernul Chicu și deputații socialiști ar minți când spun că nu vor putea plăti salariile cetățenilor, iar vinovați de acest lucru ar fi partidele de opoziție parlamentară. De această părere este vice-ministra finanțelor, Natalia Gavriliță. „Guvernul lui Dodon și deputații socialiști din nou amăgesc oamenii când spun că nu vor putea plăti salarii și de vină ar fi opoziția.

Adevărul este că ei vor să scoată miliarde din contracte cu statul pentru prietenii lor, iar oamenilor le dau cu țârâita. În buget rămân miliarde de lei pentru reparații, mobilă, computere, studii despre aeropoarte, infrastructură și alte cheltuieli care pe timp de criză trebuie în primul rând orientate spre asigurarea locurilor de muncă și protejarea veniturilor familiilor.”  a scris Gavriliță.

Totodată, vicepreședinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Natalia Gavriliță a declarat că bugetul ce a fost propus pentru rectificare, trebuie să conțină și subvenționarea locurilor de muncă în sectorul Horeca, compensații pentru agricultori, și bani pentru cumpărarea testelor. „Bugetul rectificat trebuie să includă subvenționarea locurilor de muncă în sectorul Horeca, compensații pentru agricultori, și bani pentru cumpărarea testelor. Pentru aceasta trebuie doar de mai tăiat din poftele autorităților publice. Iată ce încearcă să ascundă Guvernul, acuzând agresiv opoziția.“ a conchis Gavrilița.

AUTOR: Anatolie Chirilov, paranteze.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.