Roșu pentru nunți, cumetrii și alte ceremonii

0
460
Foto simbol: pixabay.com

 Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică interzce, indiferent de numărul de invitați, organizarea ceremoniilor de orice fel pe perioada stării de urgență în sănătate. „Se interzice organizarea ceremoniilor în orice instituție, indiferent de statut public sau privat, pentru perioada de urgență în sănătatea publică, (n.r. – până pe 30 iunie) cu posibilitatea de prelungire a interdicției menționate, în funcție de evoluția situației epidemiologice a infecției cu COVID-19 la nivel național”, se arată în document.

Pe de altă parte, aceeași comisie a decis să permită relansarea serviciilor de coafură (spălare, vopsire, aranjare și tuns, coafat, nuanțat, ondulat, îndreptat), cu respectarea strictă a măsurilor de control și prevenire COVID-19. Alte servicii de înfrumusețare sunt interzise.

Vă amintim că, Comisia națională extraordinară de sănătate publică a declarat stare de urgență în sănătate publică pentru perioada 16 mai – 30 iunie 2020, cu posibilitatea de prelungire a termenului respectiv în funcție de evoluția situației epidemiologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.