18 468 kg produse de birotică, în sumă totală de 362342,16 lei vor primi copiii din familiile social-vulnerabile

0
73
Foto: pixabay.com

Cabinetul de miniștri a aprobat Hotărârea de Guvern „Cu privire la transmiterea unor bunuri”, care conține prevederi cu referire la transmiterea către organele locale de specialitate în domeniul învățământului din cele 35 de raioane/municipii din Republica Moldova a donației recepționate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Este vorba despre îndeplinirea prevederilor Memorandumului de parteneriat dintre Guvernul Republicii Moldova și Societatea Filantropică United Medical Forces „PRO HUMANITATE” din Germania semnat la 16.08.2010. Astfel, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a recepționat un lot de produse de birotică umanitare (materiale școlare, caiete, caiete de desen, carnețele de notițe).

Donația este destinată elevilor din familiile social-vulnerabile. Către organele locale de specialitate în domeniul învățământului 18 468 kg produse de birotică, în sumă totală de 362342,16 lei, la repartizarea bunurilor pe raioane/municipii s-a ținut cont de numărul de elevi și numărul de instituții per raion/municipiu.

INFO OdN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.