Un bebeluș a fost abandonat în Chișinău: Mama pruncului riscă să facă închisoare

0
239

Oamenii legii au inițiat o cauză penală în cazul bebelușului găsit abandonat, ieri, 23 ianuarie,  în scara unui bloc de locuit din sectorul Buiucani. Potrivit poliției, lângă pruncul care a fost lăsat în scara blocului se afla un bilețel în care, cel mai probabil, era indicată data nașterii acestuia, transmite Știri.md.

„Autoritățile au inițiat o cauză penală în baza art.163 din Codul Penal – lăsarea în primejdie. Pentru moment ofițerii de investigație și urmărire penală stabilesc toate circumstanțele și, totodată, întreprind toate măsurile necesare pentru a fi identificată mama copilului”, a spus ofițerul de presă Natalia Stati.

Astfel, conform art.163, persoana vinovată riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 27.500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 2 ani.

Bebelușul de doar 2 luni a fost găsit abandonat ieri, 23 ianuarie, în scara unui bloc de locuit în sectorul Buiucani. Actualmente, micuțul se simte bine aflându-se sub supravegherea medicilor.

Sursa: știri.md

Articolul precedentBASARABIA: În căutarea altui Alexandru Ioan Cuza
Articolul următorVIDEO: Sorocenii l-au comemorat pe Ștefan Petrache
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.