De mâine începe Săptămâna Memoriei dedicată comemorării victimelor Holocaustului

0
41

La 75 ani de la eliberarea lagărului de concentrare din Auschwitz-Birkenau în Republica Moldova au fost programate mai multe activități de comemorare, care vor avea loc inclusiv la Soroca. Activitățile din Săptămâna Memoriei dedicată comemorării victimelor Holocaustului încep de mâine cu diverse activități: Difuzarea filmelor tematice, mese rotunde, excursii, spectacole, expoziții, ș.a. Luni, 27 ianuarie, în mai multe cimitire evreiești din republică, inclusiv în cel din municipiul Soroca, de la 11:00 va avea loc citirea Kadish-ului – acțiune de comemorare a victimelor Holocaustului. 

Evenimentele sunt organizate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Agenția Relații Interetnice și Comunitatea evreiască din Republica Moldova.

Articolul precedentTamara Coșciug a primit titlul onorific „Maestru în Arte”
Articolul următor(VIDEO) Mica Unire sărbătorită la Soroca
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.