Cumperi o jucărie și ajuți un copil bolnav: Elevii din raionul Soroca pregătesc un târg de caritate

0
203
Maxim Gradinari își dorește un cărucior mai comod, ca să iasă la plimbare

Elevii din raionul Soroca vor desfășura un Târg de Caritate, pentru a-l ajuta pe Maxim Gradinari, un copil în vârstă de șapte ani, care are nevoie de un cărucior special pentru a se deplasa mai ușor. Elevii vor pune în vânzare lucrările lor, iar banii adunați îi vor dona lui Maxim.

Maxim Gradinari este elev în clasa întâi la gimnaziul din satul Căinarii Vechi. Din cauza unei boli de la naștere (retard neuromotor) copilul nu se poate deplasa de sine stătător. Familia intenționează să achiziționeze un cărucior special. Însă prețul acestuia – 25 mii lei, nu este pe potriva veniturilor acestei familii în care mai crește un copil mai mic.

Elevii din raionul Soroca vor participa la Iarmarocul de Crăciun cu lucrările confecționate de ei. Dacă doriți să susțineți copiii care se solidarizează cu Maxim, veniți la 25 decembrie în centrul municipiului Soroca, găsiți Târgul Caritabil al elevilor din întregul raion și cumpărați lucrările ce vă plac!

Astfel, elevii își vor atinge scopul: familia Gradinari va primi  banii adunați din vânzări pentru cumpărarea căruciorului, iar Dvs veți avea o jucărie pentru brad ca amintire despre acest act de caritate și de solidaritate.

AFLAȚI ISTORIA LUI MAXIM AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.