Zeci de femei din Soroca protestează. Au rămas fără locuri de muncă și fără salarii

0
933

Zeci de femei din Soroca protestează în faţa societăţii unde au lucrat pentru a-şi primi salariile restante. Informează tvroldova.md

De câteva zile, sorocencele cer  în faţa societăţii unde au lucrat să li se achite salariile pentru munca depusă. Firma este pe cale să se închidă pentru că nu mai are comenzi şi din acest motiv nici salariaţii nu au mai fost plătiţi.

Femeile, care au lucrat timp de un an la această companie, îşi cer salariile pentru ultimele trei luni, mai ales că aceşti bani reprezintă unica sursă de venit pentru multe dintre ele.

Potrivit sursei, societatea confecţiona haine pentru Marea Britanie. Pentru că nu mai are comenzi, a ajuns în pragul falimentului. „Noi aşteptăm, compania așteaptă ultimul transfer pentru comanda pe care trebuie s-o primească, trebuie să achite, cum apar banii o să li se achite. Compania nu este în posibilitate de plată, au fost depuse actele pentru insolvablitate, va merge procedura de insolvabilitate”, a spus Liliana Babără, administratorul companiei, pentru tvrmoldova.md.

Dacă nu vor ajunge la o înţelegere cu angajatorul, femeile spun că vor cere ajutorul instanţelor de judecată pentru a-şi primi banii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.