CNAS a transferat ajutorul pentru perioada rece a anului și ajutorul social

0
48
 

Prestatorilor de servicii de plată le-a fost transferat ajutorul pentru perioada rece a anului în sumă de 85,5 milioane de lei.

De acest ajutor vor beneficia circa 171 de mii de familii defavorizate, anunță Casa Națională de Asigurări Sociale, transmite Știri.md cu referire la IPN. Potrivit CNAS, în urma modificărilor operate în actele legislative, cuantumul ajutorului pentru perioada rece a anului s-a majorat cu 150 de lei, de la 350 până la 500 de lei lunar. Prestația de ajutor pentru perioada rece a anului se achită în perioada noiembrie-martie.

 S-a făcut transferul pentru ajutorul social în sumă de 38,8 milioane de lei, pentru 44 de mii de beneficiari. CNAS precizează că suportul financiar acordat pentru perioada rece a anului și ajutorul social se stabilesc de structurile teritoriale de asistență socială, conform cadrului normativ în vigoare, iar plata acestor prestații se face conform listelor prezentate de instituțiile respective. Casa Națională îndeamnă beneficiarii de prestații sociale să le ia până la 26 decembrie curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.