Alertă de călătorie în Franța, emisă pentru cetățenii din Moldova. Aflați cauza

0
77

Moldovenii care se află sau doresc să meargă în Franța sunt atenționați că vor avea loc perturbări ale circulației feroviare, urbane și interurbane, precum și în rețeaua rutieră și în orarul zborurilor companiilor aeriene.

Aceasta după ce Ambasada Republicii Moldova din Franța a emis un comunicat pri care anunță că pe 5 decembrie va avea loc o grevă a Regiei Autonome a Transporturilor Pariziene (RATP), a companiei naționale de căi ferate (SNCF), a sindicatelor FO-Transports et logistique și FO-Air France (sindicat al personalului la sol), transmite Știri.md.

Conform datelor Companiei Naționale de Căi Ferate – SNCF cetățenii sunt rugați să aleagă alternative de călătorie și să se informeze pe pagina de Internet https://www.sncf.com/fr  despre trenurile care circulă la data de 5 decembrie 2019.

Informațiile despre evoluțiile din sistemele de circulație vor fi disponibile începând de marți, 3 decembrie 2019, orele 17:00, iar pe toată durata grevei vor fi disponibile zilnic, la aceeași oră, informații despre trenurile ce vor circula a doua zi.

(știri.md)

foto: Maia Raileanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.