CF „Soroca” este foarte aproape să câștige medaliile de argint

Dacă fotbaliștii din Drochia nu dau nici o speranță echipelor urmăritoare și, foarte probabil, ar putea câștiga competiția fără puncte pierdute, sorocenii stau la mâna proprie și doar un pas greșit i-ar putea scoate din lupta pentru medaliile de argint. În etapa de sâmbăta trecută sorocenii au învins la Sănătăuca, iar liderul a învins cu scor de neprezentare la Rezina: MAIAC-FC RÂȘCANI: 0-3; FC REZINA-SPERANȚA: 0-3; CRUIZ-SPORTING: 2-2; INTERSPORT-CF SOROCA: 1-3. După cum vedeți, doar fotbaliștii din Camenca au putut salva oarecum onoarea gazdelor:

În etapa ordinară, sorocenii sunt liberi de joc, iar formația din Edineț va câștiga la „masa verde” trei puncte, fiindcă echipa din Cioropcani s-a retras. În celelalte meciuri se întâlnesc FC Râșcani-FC Rezina, Sporting-Intersport și Speranța-Cruiz.

(Dan AOLEI)

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.