12 medalii de aur și 6 medalii de argint au câștigat triatloniștii soroceni, la campionatele republicane

La Chișinău, a avut loc campionatul Republicii Moldova la triatlon-forță, la care au avut o evoluție frumoasă și sportivii soroceni.

Astfel, aceștia au revenit acasă cu 12 medalii de aur și 6 medalii de argint, inclusiv elevii LT „Ion Creangă” Alexandru Ceban — 2 medalii de aur; Ion Vlas — o medalie de aur și una de argint, Denis Irimia — 2 medalii de aur și Vlad Capițchi — 2 medalii de aur; elevii Colegiului Tehnic Agricol Nikita Răilean — o medalie de aur și una de argint, Nicolae Bruma — 2 medalii de argint și Denis Parasiuc — 2 medalii de argint și discipolii Clubului sportiv „Heracles” Tudor Romașcan — o medalie de aur și Pavel Straistar — 3 medalii de aur.
Antrenorul sportivilor, Oleg Gresev, mulțămește directorului LT „Ion Creangă” Anatolie Iavorschi și directorului CTAS Constantin Nesterenco pentru oferirea condițiilor optimale pentru antrenament, iar președintelui raionului Soroca Ghenadie Muntean și specialistului pentru problemele tineretului și sportului Andrei Jitniuc — pentru ajutorul și sprijinul acordat.

(Dan AOLEI)

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.