(VIDEO) Consiliul Local al Tinerilor din municipiul Soroca și-a ales conducerea

Consiliul Local al Tinerilor din municipiul Soroca s-a întrunit, astăzi, într-o ședință. Tinerii consilieri au ales conducerea CLT. Echipa noastră a filmat evenimentul și vă propune să vedeți cum s-a desfășurat și cine a fost ales în funcții de conducere.

Ședința Consiliului Local al Tinerilor din municipiul Soroca.

Опубликовано Observatorul de Nord Четверг, 11 октября 2018 г.

Articolul rezultă din proiectul „Jurnalismul cetățenesc — curaj și implicare, dorință și responsabilitate”. Acest proiect este implementat de IREX Europe în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, cu suportul financiar al Uniunii Europene. Opiniile exprimate în această publicație nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.