Ai bani, ai cetățenie

Există un număr de țări care oferă programe precum Cetățenie prin Investiție, în care banii, de obicei investiți în imobiliare, pot cumpăra de fapt al doilea pașaport și statutul de „elită” care vine împreună cu cetățenia altei țări, potrivit Business Insider, citat de Wall-Street. Pe lângă acest program, sunt și alte programe care îți pot oferi „rezidența de elită”, care înseamnă o viză extinsă cu avantaje, în schimbul unor investiții similare. Indiferent dacă alegi să cheltui bani pentru o nouă cetățenie sau “rezidența de elită”, vezi în continuare 10 țări în care banii îți pot aduce un al doilea pașaport.

  1. SUA – Rezidența de la 500.000 dolari
  2. Spania – „Viza de aur” de la 500.000 euro.
  3. Bulgaria – Cetățenie de la 1 milion BGN
  4. Canada – Cetățenie de la 800.000 dolari
  5. Turcia – Cetățenie de la 1 milion de dolari
  6. Malta – Cetățenie de la 880.000 euro
  7. Australia – Rezidența de la 1,5 milioane dolari AU
  8. Cipru – Cetățenie de la 1,5 milioane euro
  9. Noua Zeelandă – Rezidența de la 3 milioane NZD (aproape 2 milioane dolari)
  10. Marea Britanie – Viza de la 2 milioane de lire sterline.

Sursa: tv8.md

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.