O speranță pentru o viață mai bună…

În perioada 1 – 7 octombrie, în Republica Moldova, a fost marcată ”Săptămâna voluntariatului”. Elevii de la IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca s-au implicat activ în organizarea activităților în acest sens.

Elevii i-au motivat și pe profesori și împreună  au pus mână de la mână și au colectat mijloace financiare, din care au procurat produse igienice și mere. Destinația pentru acțiunea de caritate a fost Azilul din s. Bădiceni. Circa 50 de beneficiari au primit din  partea voluntarilor colete cu produse de primă necesitate. La fel elevii îndrumați de Alexei Podubnîi, conducătorul muzical al Colegiului, le-au prezentat beneficiarilor de la Azil și un mic program artistic, unde au cântat și recitat poezii despre țară, părinți și casa părintească.

Publicul spectator a fost emoționat până la lacrimi. În final bătrânii le-au mulțumit elevilor, menționând că gestul pe care l-au făcut nu-l vor uita, doar pentru  ei nu mai contează bogăția materială ci simpla atenție din partea noastră.

Steliana Solovei, director adjunct pentru educație, IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.