(Galerie foto) Șezătoare la Volovița cu bunei și nepoți grijulii

În cadrul ,,Săptămânii Naționale a Voluntariatului 2018”, la gimnaziului ,,Alexandru Lupașcu”din comuna Volovița , a avut loc o șezătoare ca pe timpuri. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul de Poliție Soroca, de comun acord cu autoritățile publice locale.

Sub genericul “Meșteșuguri populare și promovarea tradițiilor naționale locale”, participanții s-au implicat activ în activități practicate pe timpuri de săteni. La eveniment au participat și 10 voluntari ai proiectului “Bunicii grijulii”, membri ai Asociației Obștești cu același nume din Soroca. Totodată au luat parte la șezătoare doi nepoței grijulii și 10 lideri ai sectoarelor de ,,Supraveghere de Vecinătate”.

În cadrul evenimentului, Șeful adjunct al IP Soroca, comisar principal Dumitru Batog, a înmânat certificat de voluntar celor mai activi voluntari care fac parte din proiectul ,,Bunici Grijuli” și ,,Supraveghere de Vecinătate”, comunică Inspectoratul de Poliție Soroca.Săptămâna națională a voluntariatului s-a desfășurat între 1 și 7 octombrie.

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.