METEO. Vom avea o săptămână de…„TOAMNĂ DE AUR”

Vreme caldă şi însorită, fără precipitații, au prognozat meteorologii pentru următoarele zile. Specialiștii afirmă că vine o săptămână de adevărată „toamnă de aur”, transmite moldpres.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), în această săptămână, pe întreg teritoriul ţării se așteaptă valori termice încadrate între 18-24 grade Celsius, ziua. Noaptea, mercurul termometrelor se va situa între 4 şi 11 grade. Tradițional, în zonele de centru şi sud e mai cald, însă în perioada ce urmează vreme deopotrivă de frumoasă este semnalată pentru toate regiunile ţării. Conform SHS, în săptămâna ce vine nu se prevăd precipitații, ci, dimpotrivă, se așteaptă cer variabil, preponderent însorit.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.