Sâmbătă, 15 septembrie – HAI SOROCA la curățenie generală!

Sorocenii sunt aștepțiați sâmbătă, 15 septembrie, la o amplă acțiune de salubrizare. Alătură-te, dacă nu ești indiferent!

“Hai Moldova” – cel mai mare proiect social din Republica Moldova, care promovează educația ecologică în rândul cetățenilor, desfășoară acțiuni de salubrizare. Și la Soroca aceste acțiuni au fost organizate anterior. Sorocenii sunt îndemnați să participe activ și să contribuie la îmbunătățirea stării de lucruri în spațiile publice din municipiu, în cadrul unei noi acțiuni de acest fel.

Eleva LT “Constantin Stere”, Nadia Gordic, promotoarea proiectului la nivel local, invită toți cetățenii care țin la orașul natal să participe la salubrizarea municipiului.

Astfel, sâmbătă, 15 septembrie, doritorii de a participa sunt așteptați în centrul municipiului, de inde va începe acțiunea.

sursa foto: facebook.com/Nadiushka Gordik

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.