Astăzi se desfășoară ședința ordinară a Consiliului raional Soroca

Astăzi are loc ședința ordinară a Consiliului raional Soroca. Pe ordinea de zi sunt incluse 16 subiecte, dintre care unul se referă la aprobarea proiectului „Construcția căsuțelor de la Tabăra de odihnă pentru copii și adolescenți „La Dumbravă”,  a cărui finanțator este județul Vaslui, prin Consiliul Județean Vaslui și la aprobarea Acordului-Cadru de finanțare între Raionul Soroca, prin Consiliul Raional Soroca și Județul Vaslui, prin Consiliul Județean Vaslui.

De asemenea, consilierii raionali vor decide asupra constituirii comisiei de concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducător al instituției publice /întreprinderii municipale fondate de consiliul raional.

Menționăm că, la ședința Consiliului raional Soroca din 30 martie, aleșii locali au aprobat conceptul proiectului privind construcția căsuțelor de la Tabăra de odihnă pentru copii și adolescenți “La Dumbravă” și încheierea Acordului-Cadru de finanțare a proiectului.

Citește și: Tabăra “La Dumbravă” va fi modernizată cu sprijinul Județului Vaslui

Valoarea totală a proiectului dat este de 110 mii euro, dintre care contribuția Consiliului raional Soroca constituie 10%.

Vedeți ordinea de zi integrală pe site-ul oficial al primăriei aici.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.