La Soroca va fi adusă Icoana Maicii Domnului „Cu trei mâini” și oficiată o Liturghie în centrul municipiului

Icoana Maicii Domnului „Cu trei mâini” va ajunge curând la Catedrala episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Soroca.  Aceasta va fi adusă în dar de la Sfântul Munte Athos. Icoana va ajunge la Soroca la data de 24 iulie, cu binecuvântarea Preasfințitului IOAN, Episcopul Sorocii.

Miercuri, 25 iulie, ziua de prăznuire a Icoanei Maicii Domnului „Cu trei mâini”, va fi slujită Sfânta Liturghie praznicală. Vor participa stareți de mănăstiri, protopopi, preoți, arhierei, credincioși și pelerini, în frunte cu ÎPS VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove.

Slujba va avea loc în preajma monumentului lui Ștefan cel Mare din Piața Libertății a municipiului Soroca, la ora 8.30.

Sunt așteptați la eveniment toți doritorii.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.