Un tânăr din Volovița s-a înecat la Constanța

Un moldovean de 18 ani a murit înecat la Constanța. Potrivit presei din România, tânărul lucra la stația Neptun. Acesta a decis să se scalde seara, după ce a ieșit de la muncă și nu s-a mai întors.
Tragedia a avut loc duminică, 10 iunie. Potrivit martorilor, el a intrat în mare în jurul orei 21.00, dar apoi a dispărut. Presa scrie că salvatorii din Constanța au venit cu o ambulanță SMURD și un echipaj de căutare, iar Garda de Coastă a trimis două vase. Corpul tânărului a fost găsit între pietrele digului din zonă. Medicii au încercat, fără succes, să-l resusciteze.

Consătenii ne-au comunicat că tânărul este originar din Volovița. Este vorba de Ion Colesnic. Acesta studia în România și a decis să se angajeze pe timp de vară pe malul mării, dar întâmplarea nefericită a dus la această tragedie.

Prietenii deplâng trecerea în neființă a tânărului, zeci de mesaje sunt lăsate pe pagina sa din rețelele sociale.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.