Cu 300 de copii mai mulți se vor odihni “La Dumbravă” în această vară

0
125

Tabăra de odihnă pentru copii „La Dumbravă” din raionul Soroca își va deschide ușile la 14 iunie.

În acest an 1500 de copii sau cu 300 de copii mai mulți, din municipiul Soroca și satele raionului,  își vor petrece o parte din vacanță la tabără.
Costul integral pentru o foaie de odihnă este de 1450 lei. Foile sunt repartizate de Direcția Învățământ Soroca, prin intermediul școlilor, în baza unui regulament.

375 de foi din numărul total,  sunt oferite copiilor din familii social vulnerabile cu titlul gratuit. Pentru alte 1125 de foi, părinții vor achita 20% sau 290 lei din costul foii.

În acest an odihna copiilor va fi organizată în cinci ture câte 300 de elevi. O tură durează 10 zile. Pentru că tabăra are o capacitate mai mare și ceilalți doritorii pot cumpăra foi la prețul integral de 1450 lei.

Articolul precedentSalvatorii atenționează: Atenție la scăldat!
Articolul următorFotografia zilei: Gata de iarnă…
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.