WC-urile şcolare – temă pe acasă pentru demnitari (VIDEO)

Elevii sunt gata de a intra în vacanţă, iar unii dintre ei vor primi şi teme pentru a îmbina utilul studiilor cu plăcutul odihnei. Dar şi autorităţile ar avea de pregătit câteva teme pe acasă până la începerea noului an şcolar, iar una dintre cele mai importante este crearea grupurilor sanitare în interiorul gimnaziilor rurale. Iar cu această problemă se confruntă sute de instituţii de învăţământ din întreaga republică, printre care şi 28 de şcoli din totalul celor 45 din raion. O situaţie similară este şi la gimnaziul Schineni.

Acest proiect este implementat de IREX Europe în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, cu suportul financiar al Uniunii Europeane. Opiniile exprimate în această publicație nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.