Au primit cadouri în ajun de Ziua Internațională a Copiilor

În ajun de Ziua Internațională a Copiilor, Organizaţia teritorială Soroca a Asociației Nevăzătorilor din Moldova, în comun cu veteranii din raion au pregătit câteva surprize pentru copii.

Astfel, după ce au recitat poezii și au dezlegat ghicitori, copiii care s-au adunat la sediul instituției au fost recompensați cu cadouri, care vin din partea unei organizații din Marea Britanie, dar și cu cărți și dulciuri.

Unul din organizatorii evenimentului, Stela Novițcaia, bibliotecară, a menționat că “ne-am adunat pentru a discuta cu copiii despre problemele și succesele lor. Această activitate este desfășurată în cadrul proiectului “De la copil la copil”, pe care l-am câștigat alături de Organizația Veteranilor din raionul Soroca.

Claudia Ivanova, președintele acesteia a menționat că colaborează mai mulți ani cu membrii asociației și că se ajută reciproc. “Am lucrat la această întreprindere 14 ani și mă doare faptul că în prezent avem tot mai puține activități implementate. Copiilor le dorim tot ce e mai bun și ne bucurăm că avem ocazia să petrecem timpul alături de ei”, conchide ea.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.