(VIDEO) Hoața de flori a fost găsită

Femeia care a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce fura din florile plantate în preajma stadionului municipal, a fost identificată.

Potrivit poliției, dacă vinovăția îi va fi dovedită, ea riscă să se aleagă cu amendă în mărime de la 1500 până la 3000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 40 până la 60 de ore, conform articolului 105 Cod Contravențional al Republicii Moldova.Menționăm că, incidentul a avut loc în noaptea spre 23 mai, iar prejudiciul cauzat autorităților publice locale este în valoare de 500 de lei.

Опубликовано Primaria Soroca 24 мая 2018 г.

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.