Ai noștri ca brazii…

Observatiorul de Nord a mai câștigat șase diplome!

 

    S-au făcut totalurile concursurilor Asociației Presei Independente (API), pentru anul 2017. Ca și în anii trecuți, printre laureați s-au regăsit și ziariștii Observatorului de Nord. Și nu oricum, dar…pe cai mari și albi. Astfel, Tatiana MITROFAN-ZABULICA a fost recunoscută câștigătoare a consursului „Cel mai bun reporter din cadrul API”; Vadim ȘTERBATE a câștigat concursul „Cea mai bună fotografie”; OdN a ocupat locul I pentru „Cea mai bună acțiune de impact social – implmentarea proiectului „Oraș modern-scări accesibile”. În concursul „Cea mai bună investigație”, VADIM ȘTERBATE a ocupat locul II. În concursul ziarelor cu „Cel mai bun design”, OdN s-a învrednicit de locul II, iar în concursul „Jurnalism inovativ şi elemente multimedia”,OdN a primit Diploma de gradul  III. Să mai menționăm și faptul că în concursul neoficial pe redacții, OBSERVATORUL DE NORD a ocupat I loc!

    Asociația Presei Independente a fost fondată în anul 1997 și întrunește 16 ziare și 6 ziariști-persoane fizice. (Dan AOLEI)

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.