Tinerii soroceni pot participa la o Tabără de Vară în Georgia

0
67

Tinerii soroceni sunt invitați să participe la Tabăra de vară a Școlii europene 2018, care va avea loc în Georgia în perioada 9 și 29 august. Participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani. Pot aplica tineri din țările UE și cele șase țări partenere din Europa de Est (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina).

Tabăra de vară își propune să adune până la 100 de tineri pentru a participa la diferite activități interactive și educaționale. Acestea vor avea menirea să promoveze valorile civile europene, precum și cooperarea, diversitatea culturală și toleranța în rândul tinerilor din țările Parteneriatului Estic.
Tabăra va servi ca o fază pregătitoare pentru potențialii studenți ai Școlii Europene a Parteneriatului Estic și pentru alți tineri interesați.
Termenul limită de înscriere este 18 mai 2018. Mai multe informații despre modul de depunere a candidaturilor pot fi găsite aici.

Înființarea Școlii Europene a Parteneriatului Estic are drept scop de a răspunde la nevoilor tinerilor, cu accentul pe educația secundară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.