Vezi cum a fost sărbătorită Ziua Drapelului la Soroca (VIDEO/FOTO)

Astăzi şi la Soroca este marcată Ziua Drapelului Republicii Moldova. Sorocenii au depus flori la monumentul lui Ştefan cel Mare după care au mers în coloană spre cetate, unde a urmat partea a doua a sărbătorii. La realizarea evenimentului şi-au adus contribuţia autorităţile locale, Secţia Cultură şi Turism şi Colegiul de Arte “Nicolae Botgros”. 

 

 

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.