Fundația Est-Europeană, cu sprijinul Uniunii Europene, anunță 5 Concursuri de granturi pentru organizațiile societății civile de nivel local

Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Asociația Businessului European, HelpAge International, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Centrul pentru Inovație și Dezvoltare Socială anunță 5 concursuri de granturi în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea socială și economică a țării”. Proiectul este susținut financiar de Uniunea Europeană.

Concursurile de granturi vizează următoarele domenii:

  1. Crearea Centrelor de suport în afaceri.
  2. Susținerea activităților de Antreprenoriat Social.
  3. Crearea și dezvoltarea Parteneriatelor Locale pentru reducerea inegalităților și asigurarea. unei piețe a muncii incluzive la nivel local.
  4. Susținerea învățării pe tot parcursul vieții și a securității economice.
  5. Crearea Fondurilor de susținere a antreprenoriatului pentru tineri.

 Condițiile de participare la concursuri, Termenii de referință și alte detalii privind dosarul de aplicare pot fi accesate pe site-ul web al Fundației Est-Europene ( www.eef.md ) la categoria Anunțuri, subcategoria Oportunități de finanțare.

Propunerile de proiect pot fi transmise prin e-mail la adresa concurs@eef.md  sau prin poștă la adresa:  Fundația Est- Europeană, strada 31 August 1989″, nr. 98, etaj 3, MD-2004, Chișinău, Republica Moldova, sau depuse personal la aceeași adresă.

Data limită de depunere a propunerilor de proiecte este 30 aprilie 2018, ora 23:59.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.