Ziua Salvatorului, marcată la Soroca (FOTO/VIDEO)

0
113

Astăzi este marcată Ziua Salvatorului, iar cu acest prilej, în incinta Direcției Situații Excepționale au fost înmânate diplome și grade militare. Reprezentanții organelor de resort și administrației publice locale, prezenți la ședința festivă, au mulțumit pompierilor și salvatorilor pentru “devotement, curaj și sacrificiu”.

Vicepreședintele raionului Soroca, Vladimir Nicuța, a menționat că echipa de colaboratori ai DSE Soroca este mândria localității. „Despre aceasta, a menționat Nicuța, ne comunică nota încurajatoare primită la nivel de țară. Ne bucurăm că direcția a evoluat pozitiv în ce privește baza tehnică și materială și acesta este un semn, pentru a interveni cât mai prompt în eventualele situații excepționale. Sperăm ca ulterior să deschidem posturi noi în alte localități din raion”.

La rândul său, șeful adjunct al inspectoratului, şef al Direcţiei pompieri şi salvatori a Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, colonel al serviciului intern, Anatol Dumitru Viniciuc, a declarat că “vreau să mulțumesc dascălilor, părinților și persoanelor apropiate pentru susținere. Profesia dată este una nobilă. În viitor vă dorim să implementați alte noi proiecte de dezvoltare și să continuați să creșteți pe plan profesional”.

Menționăm că, în cadrul subdiviziunii DSE Soroca activează 53 de colaboratori. Instituția deservește raioanele Soroca, Florești și Drochia. În total numărul acestora ajunge la 125 de angajați.


Mesaj de felicitare din partea șefului DSE Soroca, Mihail Borș:


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.