Un cozonac, un „ziar” şi o felicitare de la preşedintele Dodon (VIDEO)

Astăzi susţinătorii socialiştilor au fost invitaţi la sediul PSRM unde li s-au dat câte un cozonac, „ziarul” „Socialiştii” şi o felcitare de la preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

După ce am început a filma oamenii veniţi la partid, organizatorii s-au arătat deranjaţi de acest lucru şi au sistat oferirea „darurilor pascale”.

 

 

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.