(VIDEO) Șapte consilieri raionali au semnat pentru Unire

0
22
Declaratie Consiliul raional

La finalul ședinței de astăzi a Consiliului raional Soroca, în care s-au adoptat mai multe decizii importante pentru dezvoltarea raionului, aleșilor locali li s-a propus să semneze Declarația simbolică pentru Unire cu România.
Inițiativa aparține consilierului Radu Sârbu. Deputatul a dat citirii declarației în fața forului raional, dar nu a apucat să încheie discursul său, deoarece unii consilieri din fracțiunile PCRM și PSRM s-au revoltat, menționând că asemenea declarații se includ pe ordinea de zi sau se fac înafara ședinței or, ședința consiliului raional încă nu fusese închisă. Alți aleși locali au opinat că Radu Sârbu nu încalcă regulamentul ședinței. Unii consilieri s-au îndreptat spre ieșirea din sala de ședințe, iar gălăgia din sală practic a făcut imposibilă deslușirea mesajului consilierului, care a îndemnat doritorii să semneze pentru Unire.

Doar șapte consilieri, inclusiv inițiatorul, au semnat Declarația simbolică.
Spiritele au fost calmate de președintele raionului, Ghenadie Muntean, care a solicitat respectarea ordinii în sală și comportament respectuos.


Pentru a fi la curent cu toate materialele video pe care le publicăm ABONEAZĂ-TE la canalul nostru YOUTUBE !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.