Să oferim bătrânilor de Paști “Masa bucuriei”!

Mâine, în Sâmbăta Floriilor,  la Soroca se va desfășura campania de Paşti “Masa bucuriei”.  Pentru a al treilea an, locuitorii orașului și raionului Soroca pot contribui la această campanie, în urma cărei,  mai mulți bătrâni vor avea parte de bunătăți pentru masa de Paști.

Astfel, în zece magazine din orașul Soroca (8) și comuna Volovița (2) vor fi amplasate puncte de colectare a produselor alimentare pentru beneficiarii campaniei. Voluntarii, elevi la liceul “Ion Creangă” din oraşul Soroca, vor fi prezenți la punctele de colectare, aceștia vor informa detaliat despre campanie și vor ajura donatorii în caz de necesitate.

Săptămâna viitoare, produsele alimentare colectat vor ajunge la mai mulți vârstnici din orașul și raionul Soroca.

Vedeți cum a decurs campania de Paşti “Masa bucuriei” anul trecut, într-un reportaj realizat de echipa Observatorului de Nord.

Campania  este organizată pe teritoriul întregii țări de Misiunea Socială “Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei, reprezentată la nivel local de parohia  “Sfinţii Martiri Brâncoveni”.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.