Aprobarea bugetului primăriei Soroca, amânat din nou (VIDEO)

0
25
Sedinta consiliului municipal

Consiliul municipal Soroca a amânat din nou adoptarea bugetului primăriei Soroca pentru anul curent. Deși figurau pe ordinea de zi a ședinței de ieri, 29 martie, proiectele de decizie privind aprobarea bugetului municipal în prima și a doua lectură au fost retrase de primarul Victor Său.

De asemenea, inițiatorul a retras proiectul privind executarea bugetului municipal pentru anul trecut, pe motiv că acestea nu au fost examinate la comisia de specialitate.

Alte câteva proiecte, care prevedeau alocarea surselor financiare din bugetul pentru 2018, au fost scoase de pe agenda consilierilor. Acestea se refereau la următoarele instituții: Centrul de Resurse pentru Tineret “Dacia”, Centrul de Documentare și Informare „Mihail Sadoveanu”, Direcția Situații Excepționale Soroca.

Din același motiv au fost retrase și proiectele privind alocarea surselor financiare din fondul de rezervă SA „Regie Apă Canal” Soroca și ÎM „Direcția Gospodărie Locativ Comunală”.

La ședință au participat și câteva grupuri de cetățeni, nemulțumiți că problemele cu care s-au adresat autorităților locale sunt amânate sau ignorate. Cetățenii n-au fost zgârciți în exprimări, aceștia și-au vărsat furia pe conducătorii municipiului.

Vedeți în secvențele video, surprinse de echipa Observatorului de Nord, cum a decurs prima parte a ședinței forului municipal.


Pentru a fi la curent cu toate materialele video pe care le publicăm ABONEAZĂ-TE la canalul nostru YOUTUBE !


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.