Colegiul „Mihai Eminescu” și Folkuniversitetet din Suedia au semnat un Protocol de colaborare în domeniul educației

Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca și-a extins sprijinul educațional cu susținerea parteneriatului din Suedia. La data de 23.03.2018 instituția a semnat un Protocol de colaborare cu Organizația Nonguvernamentală Folkuniversitetet din Suedia. Este destul de important să avem susținerea partenerilor internaționali, atât financiară, cât și consultativă pentru a ne adapta și a beneficia de noile oportunități.

„Vrem să exprimăm aprecierea noastră față de întrederea pe care Institutul Suedez și Folkuniversitetet, prin reprezentanții săi, a oferit-o activităților desfășurate de Colegiu în perioada anului 2017. Suntem ferm convinși că parteneriatul dintre Suedia și Colegiul „Mihai Eminescu”, prin intermediul proiectelor implementate, va aduce beneficii tuturor cadrelor didactice și elevilor.

Acest parteneriat este o prioritate pentru noi în promovarea, de jure și de facto, a unei educații de calitate astfel susținând reforma educațională din Republica Moldova”, se spune într-un comunicat adresat redacției OdN de instituția soroceană.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Victor Cobăsneanu
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.