Colegiul „Mihai Eminescu” și Folkuniversitetet din Suedia au semnat un Protocol de colaborare în domeniul educației

0
127

Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca și-a extins sprijinul educațional cu susținerea parteneriatului din Suedia. La data de 23.03.2018 instituția a semnat un Protocol de colaborare cu Organizația Nonguvernamentală Folkuniversitetet din Suedia. Este destul de important să avem susținerea partenerilor internaționali, atât financiară, cât și consultativă pentru a ne adapta și a beneficia de noile oportunități.

„Vrem să exprimăm aprecierea noastră față de întrederea pe care Institutul Suedez și Folkuniversitetet, prin reprezentanții săi, a oferit-o activităților desfășurate de Colegiu în perioada anului 2017. Suntem ferm convinși că parteneriatul dintre Suedia și Colegiul „Mihai Eminescu”, prin intermediul proiectelor implementate, va aduce beneficii tuturor cadrelor didactice și elevilor.

Acest parteneriat este o prioritate pentru noi în promovarea, de jure și de facto, a unei educații de calitate astfel susținând reforma educațională din Republica Moldova”, se spune într-un comunicat adresat redacției OdN de instituția soroceană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.