Lucrătorii medicali din Soroca susțin Unirea

Declarație de unire

Cu dragoste de Neam și Țară, în An centenar,

angajații instituțiilor medicale din Ținutul Sorocii, DECLARĂ:

Ne asociem Declarațiilor de Unire cu Țara-mamă, făcute de conaționalii noștri și cadrele medicale din Republica Moldova și semnăm benevol pentru Unire cu Patria-mamă România.

În virtutea adevărului istoric, că suntem același neam, vorbim aceeași limbă. Dar și realitatea celor 27 ani de statalitate a celui de-al doilea stat românesc falimentar Republica Moldova, avem dreptul și obligațiunea morală să confirmăm și să continuăm ceea ce au făcut înaintașii noștri. Considerăm că sistemul nostru medical trebuie să meargă într-un pas cu sistemul medical din România, unde au studiat și activează mulți colegi de-ai noștri, iar toți împreună să stăm la straja sănătății Neamului.

Ne adresăm angajaților instituțiilor Administrației Publice Locale și republicane să aibă curajul să susțină mesajele și doleanțele oamenilor de bună credință și ale alegătorilor lor, căci vorbim, simțim și suntem una cu frații noștri din spațiul românesc și să sărbătorim împreună Centenarul Marei Uniri 1918-2018.

91 lucrători medicali din Soroca sunt PENTRU UNIRE

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.